|

ЦРНО – ШАРЕНО од ликовниот уметник ДАРКО АНИЦИН.

Ве информираме дека во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, од 27 мај до 10 јуни 2020 год. ќе биде отворена изложбата на цртежи насловена ЦРНО – ШАРЕНО од ликовниот уметник ДАРКО АНИЦИН.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3116474118411762
https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3144456542280186

Similar Posts

|

E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin

Të nderuar, QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “E zezë – Me ngjyra”, nga Darko Anicin. Ekspozita do të hapet me 27 qershor 2020, në sallonin ekspozitës, Imperial 2.Autori do të paraqitet me 25 vizatime të punuara në teknikën akril në letër dhe të krijuara vitin e fundit.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3117449371647570
https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3144456542280186

Similar Posts