“ZI E BARDHË” nga Igor Jovçevski dhe Strip Revistës “9”

Të nderuar,

QIK – Shkup јu fton në promovim e librit me ilustrime, “ZI E BARDHË” nga Igor Jovçevski dhe Strip Revistës “9”, nga shtëpia botuese STRIP KVADRAT, me 4 shtator 2020, në parkun para QIK-Shkup, me fillim në orën 18:00 .Ngjarja do të shkojë në LIVE STREAM tek FB faqja e QIK-Shkup.

Maskat dhe distanca e obliguar.

Të nderuar,QIK – Shkup јu fton në promovim e librit me ilustrime, "ZI E BARDHË" nga Igor Jovçevski dhe Strip Revistës …

Posted by Kic Qik on Tuesday, September 1, 2020

Поврзани написи