„Тë gjithë sëbashku, për të gjithë më mirë” – Selami Kolonja

Тë nderuar,
QIK – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë të ju ftoj në manifestimin „Тë gjithë sëbashku, për të gjithë më mirë” – Koncert recital – Selami Kolonja dhe bendi i tij muzikor. Koncerti do të mbahet më 28.05.2021 me fillim në orën 19:00, në Filharmoninë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

* Salla do të mund të mbushet 30% nga kapaciteti i saj duke i respektuar të gjitha masat dhe protokolet e Filharmonisë së RMV-së.

Biletat e koncertit janë falas dhe mund ti gjeni në QIK – Shkup.
Kontakt tel. – 070/727-397.

Поврзани написи