100 vjetorit të lindjes së Bllazhe Koneskit

Të nderuar,

QIK – Shkup јu fton në tribunë me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Bllazhe Koneskit. QIK – Shkup organizon një panel diskutimi me temë, BLLAZHE KONESKI SOT, me 5 maj 2021, me fillim në orën 12:00 në parkun para QIK – Shkup me distancën e nevojshme mbrojtëse dhe mbajtjen e maskave.

Поврзани написи