|

„Срмените воздишки на љубовта“,

Културно-Информативен Центар – Скопје,организира промоција на книгата „Срмените воздишки на љубовта“, од Драгица Пандиловска, на ден 1.11.2018г. – Салон 19:19, почеток во 19:19 часот. Книгата ќе ја промовираат ,проф.др.Александар Прокопиев,Живко Поповски,хуманист и авторот,модератор,Благојка Филипчева,стихови од книгата ќе чита Христина Стефановска,артист.

Similar Posts