Hyrja Falas” nga piktorja Marija Taleska.

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “Hyrja Falas” nga piktorja Marija Taleska. Ekspozita do të mbahet në sallonin Imperial 2 dhe do të zgjasë prej datës 11 deri me 24 qershor 2020.

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar "Hyrja Falas" nga piktorja Marija Taleska. Ekspozita do të mbahet në sallonin Imperial 2 dhe do të zgjasë prej datës 11 deri me 24 qershor 2020.

Posted by Kic Qik on Monday, June 8, 2020

Поврзани написи