| |

СЛОБОДЕН ВЛЕЗ од ликовниот уметник МАРИЈА ТАЛЕСКА.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, од 11 – 24 јуни 2020 год. ќе биде отворена изложбата на цртежи насловена СЛОБОДЕН ВЛЕЗ од ликовниот уметник МАРИЈА ТАЛЕСКА.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3151406084918565

Similar Posts

| |

Hyrja Falas” nga piktorja Marija Taleska.

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e titulluar “Hyrja Falas” nga piktorja Marija Taleska. Ekspozita do të mbahet në sallonin Imperial 2 dhe do të zgjasë prej datës 11 deri me 24 qershor 2020.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3161699180555922

Similar Posts