СКОПЈЕ ЧИТА

Културно-Информативен Центар-Скопје ,ве кани на заедничко дружење , на манифестацијата СКОПЈЕ ЧИТА,која се одржува по четврти пат,за да уживаме преку стиховите на поети од различна возраст и со учесниците на Клубот на книгата ,на 12 јуни, во 18:00часот . Проектот СКОПЈЕ ЧИТА IV, го подготви поетесата Линдита Ахмети.

Similar Posts