KONKURS SQ

Konkurs të gjithë interpretuesit të konkurojnë për projektin “VIJMË”

KONKURSQendra Informative Kulturore – Shkup i fton të gjithë interpretuesit të konkurojnë për projektin “VIJMË”.

Konkursi do të zgjasë deri më 24 nëntor 2020.Të interesuarit duhet të dërgojnë biografi të shkurtër, përshkrim të projektit dhe programin që do ta interpretojnë.

Çdo koncert do të realizohet duke i respektuar masat dhe rekomandimet për mbrojtje nga korona virusi.

Me respekt, QIK – Shkup

e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Similar Posts