“Сите заедно, за сите подобро”-Традиционалната културна манифестација, која се одвива во рамките на проектот , што ќе се одржи во мај 2015 година.

Традиционалната културна манифестација, која се одвива во рамките на проектот “Сите заедно, за сите подобро”, што ќе се одржи во мај 2015 година.

Konkurs: Традиционалната културна манифестација, која се одвива во рамките на проектот “Сите заедно, за сите подобро”, што ќе се одржи во мај 2015 година.

Проектот е забавна дестинација за квалитет, која има за цел, преку презентација на традиционалната и мултикултурна, исполнет со: театар, концерти, танц и музички настани од македонија и соседните земји …

Овој настан создава продуктивна и весела атмосфера, каде граѓаните на Скопје и повремените туристи, ќе уживате во различни културни презентации.

Ако сакате да бидете дел од настанот “Сите заедно, за сите подобро”, со идеи и вашите проекти можете да аплицирате на kic.muzickisektor@gmail.com

тел.02/3238158

ПРОЕКТ – “Сите заедно, сите на подобро да се”

ПРИЈАВА

Податоци за уметникот:

 

Име и презиме на уметникот:

Артистичката група:

Организација:

институција:

ДРЖАВАТА:

АДРЕСИ:

Тел / Факс:

Е-пошта / веб-сајт:

Податоци:

Категорија (Ве молиме, одберете еден)

Визуелни и применети уметности

музика

– Џез / Современа

– Поп / Рок

– Класична

– Староградска музика

– Електронската / диџеј

Јавна уметност и урбани точки

– Балет / Современ танци

– Куклен театар

– Мјузикал

– Играорно друштво на танчери

– Други

Краток опис на уметнички дела:

 

Листа на неопходната техничка опрема и локации (изложбен простор …)

 

Број на учесници:

Датум на пристигнување: (за учесници од странство)

Враќање: датум (за учесници од странство)

Similar Posts