|

СИТЕ ЗАЕДНО,ЗА СИТЕ ПО УБАВО

Културно-Информативен Центар – Скопје има особена чест и задоволство да ве покани на концерт на групата “THE CODE” и Фјола Ибрахими,и Фредерик Ндоци (Албанија) во склоп на циклусот „ДОАЃАМЕ….„, 27.06.2013/четврток/, во Страта Чаршија, во 21 часот.

Similar Posts