СИНА РЕЗОНАНЦА од ликовниот уметник АНТОНИО МАЗНЕВСКИ

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2, од 19 – 27 октомври 2020 год. ќе биде отворена изложба – проект СИНА РЕЗОНАНЦА од ликовниот уметник АНТОНИО МАЗНЕВСКИ.

На изложбата ќе биде изложено Светлечко тело (280 х 190 х 10 цм) во простор.

Поврзани написи