|

Салон 19:19, на ден 12.05.2016г(четврток),почеток во 19:19часот,ќе се промовира романот “Духот на Михаела Косар” од Горјан Петревски.

Во ЈУКултурно-Информативен Центар-Скопје,Салон 19:19, на ден 12.05.2016г(четврток),почеток во 19:19часот,ќесе промовира романот “Духот на Михаела Косар” од Горјан Петревски.

Во ЈУКултурно-Информативен Центар-Скопје,Салон 19:19, на ден 12.05.2016г(четврток),почеток во 19:19часот,ќесе промовира романот “Духот на Михаела Косар” од Горјан Петревски.

Similar Posts