Rosica Lazeska – punime të bëra në teknikat: dush, kolazh, pastel dhe stilolaps

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, од 18 – 31 мај 2021 год. во 19, 00 ч. ќе биде отворена изложба на цртежи и колажи од ликовниот уметник РОСИЗА ЛАЗЕСКА.

Поврзани написи