|

Ретроспективна изложба на слики од МЕТОДИЈА ИВАНОВСКИ – МЕНДЕ ( 1929 – 1995 ).

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбените салони – Империјал 1 и 2, четврток, 5 ноември 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори ретроспективна изложба на слики од МЕТОДИЈА ИВАНОВСКИ – МЕНДЕ ( 1929 – 1995 ).

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во
Изложбените салони – Империјал 1 и 2, четврток, 5 ноември 2015 год. во 20:00 ч. ќе се отвори ретроспективна изложба на слики од МЕТОДИЈА ИВАНОВСКИ – МЕНДЕ ( 1929 – 1995 ).

Similar Posts