|

Промоција на книгaта„Златниот коњ – руски народни сказни“

Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книгaта„Златниот коњ – руски народни сказни“ превод на македонски: Емил Нијами, на ден 21.03.2019г. – Салон 19:19, почеток во 19:19 часот. Книгата ќе ја промовираат, Илија Велев, Лорета Георгиевска-Јаковлева и Мишел Павловски.

Similar Posts