Промоција на книгите “Волшебната авантура”

Промоција на книгите “Волшебната авантура” и “Одмаздата на богомолката”,од Оља Петрушевска -Томева, во паркот пред КИЦ-Скопје(на отворено) со дистанца меѓу посетителите и заштитни маски на посетителите, учесниците и организаторите.

Промоција на книгите “Волшебната авантура” и “Одмаздата на богомолката”,од Оља Петрушевска -Томева, во паркот пред…

Posted by Kic Qik on Thursday, June 4, 2020

Поврзани написи