|

Промоција на книга “Завивањето на волкот“, Аг Аполони, писател од Косово.

Почитувани, Културно Информативен Центар – Скопје во соработка со Амбасада на Р. Косови и Општина Чаир ве покануваат на промоцијата на книга “Завивањето на волкот“, Аг Аполони, писател од Косово. Промоцијата ќе се одржи на 15 фебруари (2016), Салон 19:19, во 19:00 ч.

Почитувани,
Културно Информативен Центар – Скопје во соработка со Амбасада на Р. Косови и Општина Чаир ве покануваат на промоцијата на книга “Завивањето на волкот“, Аг Аполони, писател од Косово.
Промоцијата ќе се одржи на 15 фебруари (2016), Салон 19:19, во 19:00 ч.

Similar Posts