ПРЕТСТАВА И КОНЦЕРТ – ДЕНЕСКА СЛЕДУВААТ ДВЕ ИЗВЕДБИ НА ОТВОРЕНО

ПРЕТСТАВА И КОНЦЕРТ – ДЕНЕСКА СЛЕДУВААТ ДВЕ ИЗВЕДБИ НА ОТВОРЕНОЗа денеска се закажани две нови изведби од програмата „Култура во време на корона“. Во 19 часот во Скопје Север жителите на околните згради ќе имаат можност да ја проследат театарската претстава WESTSIDE CONCEPT, на театарот WESTSIDE. Во 20:30 часот, пак, во паркот во Кисела Вода, концерт ќе одржи АМОН МРА БЕНД.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3078923525500155
https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3079956788730162
https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3080128072046367

Similar Posts

SHFAQJE DHE KONCERT – SOT DO TË LUHEN DY PERFORMANCA NË AMBIENT TË HAPUR

SHFAQJE DHE KONCERT – SOT DO TË LUHEN DY PERFORMANCA NË AMBIENT TË HAPURSot janë caktuar të luhen dy performanca të reja në kuadër të programit “Kultura në kohën e Koronës”. Në orën 19:00, banorët e ndërtesave në lagjen Shkup Veri, do të kenë mundësinë të ndjekin lojën teatrore UESTSAJD KONCEPT të teatrit UESTSAJD. Ndërsa në orën 20:30, në parkun e Kisella Vodës, do të luajë koncert AMON MRA BEND.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3079010862158088
https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3079956788730162
https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3080128072046367

Similar Posts