Поле, настап во живо ќе има Мустафа Имери – Тафа

Денес, на следниот концерт кој го организираме во Топанско Поле, настап во живо ќе има Мустафа Имери – Тафа.Концертот ќе почне од 16:00 часот и ќе трае eден час.За тие што не живеат во оваа населба, концертот ќе се емитува во онлајн платформите на Град Скопје и КИЦ. #седидома

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3064934203565754
https://www.facebook.com/KIC.QIK/videos/3088215431230967/

Similar Posts

Topanë, do te kemi live performance nga Mustafa Imeri -Tafa

Sot , ne koncertin e rradhes, te cilin do ta organizojme ne lagjen Fushë Topanë, do te kemi live performance nga Mustafa Imeri -Tafa.Koncerti do te fillon ne ora 16:00 dhe planifikojme te zgjase plot nje ore.Per qytetaret te cilet nuk jetojne ne kete lagje, koncerti do te transmetohet edhe ne platformat online te Qytetit te Shkupit dhe Kic Qik.#rrinështëpi

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3064934203565754
https://www.facebook.com/KIC.QIK/videos/3088215431230967/

Similar Posts