|

Поетската вечер Licentia poetica

QIK – Shkup ju fton në promovimin e përmbledhjes së vjershave në LICENTIA POETICA
Nga rubrika e portalit kulturno.mk. Promovimi do të mbahet me 29 nëntor, 2018, Salloni 19:19, me fillim në orën 19:00.
LICENTIA POETICA është një koleksion i poezive nga disa libra poetikë të poetëve të rinj në Maqedoni, por edhe më gjerë se poetët nga Kroacia, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina dhe vendet e tjera të Ballkanit.
Këtë mbrëmje do të paraqesim pjesë të librave të poezisë nga Marina Miyakovska, Mihailo Sviderski, Igor Pop Trajkov, Elena Prendzova, Biljana T. Dimko dhe Stefan Markovski.

Similar Posts