|

Пијано рецитал на Арда Мустафаоглу

Културно-Информативен Центар – Скопје ве поканува на Пијано рецитал на Арда Мустафаоглу.Рециталот ќе се оддржи на 19.12.2018,со почеток во 19:19 часот,во салон 19:19.

Similar Posts