“ПаРадОксиКон” од Томислав Османли

Почитувани,

Културно-Информативен Центар – Скопје, има особена чест и задоволство да ве покани на промоција на книгата , “ПаРадОксиКон” од Томислав Османли, на ден 7.07.2020г. во паркот пред КИЦ-Скопје, во12:00часот. Промотор на книгата е проф.д-р Кристина Николовска,водител Марија Богоеска , а настанот ќе биде збогатен со музичкиот настап на Глигор Гелебешев-клавир.Настанот ќе оди LIVE STREAM, на фб страната на КИЦ-Скопје.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3224055934320246

Similar Posts

“PaRadOksiKon”, nga Tomisllav Osmanli

Të nderuar,

QIK – Shkup јu fton në promovimin e librit “PaRadOksiKon”, nga Tomisllav Osmanli. Promovimi do të mbahet me 7 korrik 2020, Parku para QIK – Shkup, me fillim në orën 12:00.Ngjarja do të shkojë në LIVE STREAM tek FB faqja e QIK-Shkup.Me respekt,QIK – Shkup

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3236241856434987

Similar Posts