Hapja e ekspozitës grupore të titulluar “Art I përjetshëm”

Të nderuar, QIK – Shkup ju fton në hapjen e ekspozitës grupore të titulluar “Art I përjetshëm”, nga piktorë, profesorë dhe asistentë të Fakultetit të Artit dhe Disenjit në Universitetin e Novi Pazarit.

Në ekspozitë do të shfaqen 26 vepra (piktura, grafika, vizatime dhe një skulpturë) nga 23 autorë. Ekspozita do të hapet me 20 Nëntor 2020, në Sallonin – Imperial.

Data: 20 – 29.11.2020

Поврзани написи