OROBORO – 40 vjet krijimtari artistike nga Lube Aleksovski

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në hapjen e Ekspozitës jubilare, OROBORO – 40 vjet krijimtari artistike nga Lube Aleksovski, në sallonin e Ekspozitës – Imperial 1, me 11 nëntor 2020.

Ekspozita do të jetë e hapur deri me 24.11.2020.Në ekspozitë do të shfaqen mbi 60 vepra të bëra në teknikë të kombinuar të mediapanit dhe kartonit, të krijuara gjatë 40 viteve të punës së tij krijuese.

Поврзани написи