Erë e ngjyrosur FU, nga Bllashka Mieva

Të nderuar,

QIK – Shkup ju fton në hapjen e ekspozitës së pikturave të titulluar, Erë e ngjyrosur FU, nga Bllashka Mieva. Ekspozita do të hapet me 25 qershor 2020. Në ekspozitë, autori do të paraqesë 13 piktura, të bëra në teknikë të kombinuar (akuarel dhe akril në pëlhurë), të krijuara gjatë vitit të kaluar.Ekspozita do të jetë e hapur deri më 8 korrik 2020.Me respect,QIK – Shkup

Поврзани написи