|

„Надвор од Кутијата “ од ВЛАДО ПАВЛЕСКИ.

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, вторник, 1 октомври 2019 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложбата на скулптури и слики насловена „Надвор од Кутијата “ од ВЛАДО ПАВЛЕСКИ.
На изложбата авторот ќе се претстави со скулптури работени во материјал алуминиум и слики работени во масло и акрилик, создадени последниве 5 години.

Similar Posts