“Мое виножито” од , Даниела Ангелова -Прнарова

Почитувани,

Културно-Информативен Центар – Скопје, има особена чест и задоволство да ве покани на промоција на книгата “Мое виножито” од , Даниела Ангелова -Прнарова , на ден,9.07.2020г. Бифе Тафталиџе, во18:30часот.Промотор на книгата ќе биде Татјана Гогоска,извадоци од книгата ќе чита Саша Шотаровски,водител Елена Максимовска.Настанот ќе оди LIVE STREAM, на фб страната на КИЦ-Скопје.

Similar Posts