|

„Мистична безазленост”

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 2 , четврток, 6 септември 2018 год. во 20:00 ч. ќе се отвори изложбата „Мистична безазленост, слики од ДИЈЕ БЛАЦА, ликовен уметник од Р. Косово.

Similar Posts