„Мизерност во главен градод“ од ДЕЛВИНА КРЛУКУ

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, од 2 – 7 ноември 2020 год. ќе биде отворена изложба на фотографии насловена „Мизерност во главен градод“ од ДЕЛВИНА КРЛУКУ.

На изложбата ќе биде изложени 20 фотографии.

Similar Posts

“Mjerimi në Kryeqytet” nga Delvina Kërluku

Të nderuar,QIK – Shkup ju fton në ekspozitën e fotografisë “Mjerimi në Kryeqytet” nga Delvina Kërluku. Ekspozita do të hapet me 2 nëntor dhe do të zgjasë deri me 7 nëntor 2020.

Në ekspozitë do të prezantohen 20 fotografi.

Similar Posts