|

“Меѓу Ѕвездите“, во изведба на Дрен Абази & Зиг Заг Оркестра.

Почитувани
Културно Информативен Центар – Скопје ве поканува на концерт “Меѓу Ѕвездите“, во изведба на Дрен Абази & Зиг Заг Оркестра.
Концертот ќе се одржи на 15 април, 2018, во 20:30 ч. во Македонски Народен Театар, Скопје.
Картите за концертот можете да ги подигнете во просториите на КИЦ – Скопје, од 1 април, 2018 год.

Similar Posts