|

Манифестација “Сите заедно”

Културно-Информативен Центар – Скопје има особена чест и задоволство да ве покани на Манифестацијата “Сите Заедно”, kоја и оваа година, традиционално ќе се одржи во паркот на Чаир, на 21 април во 20:00 часот. Гости на оваа вечер ќе бидат ЕНДРИ И СТЕФИ ПРИФТИ & Банд”The Wind”, Ристо Самарџиев , Леонора Полоска и ДЈ ДИФФ. Ве чекаме сите заедно да поминеме една убава пролетна вечер!

Similar Posts