|

Лирим Хоџа Изложба

КИЦ -Скопје Ве поканува на прва индивидуална изложба на уметникот Лирим Хоџа, насловена “EULOGY”, на 11.12.2018 во салонот Империал 1, во 20:00 часот.

Similar Posts