Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книгите “Волшебната авантура” и “Одмаздата на богомолката”

Почитувани, Културно-Информативен Центар – Скопје, организира промоција на книгите “Волшебната авантура” и “Одмаздата на богомолката”,од Оља Петрушевска -Томева, на ден,4.06.2020г. ,во 12:00часот.во паркот пред КИЦ-Скопје(на отворено) со дистанца меѓу посетителите и заштитни маски на посетителите , учесниците и организаторите. Книгите ќе ги промовира, Татјана Гогоска, водител Елена Максимовска, драмска игра на Марко и ФилипТомеви.Настанот ке оди на LIVE STREAM на ФБ страница на КИЦ – Скопје

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3116089691783538

Similar Posts