#КултураВоВремеНаКорона

Денеска во 18 часот, кај сините кули во Аеродром ќе се одржи вториот концерт од програмата „Култура во време на Корона’. Музичката група Pluto’s Doubts ќе одржи едночасовен концерт за станарите од околните згради. Ги повикуваме нашите сограѓани од околните згради да им дадат поддршка на овие млади музички артисти. Концертот ќе биде стримуван на:Фејсбук страницата и на Youtube каналот на Град Скопје.
#СедиДома
#СкопјеДома
#ShkupiNëShtëpi

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3028128097246365

Similar Posts