|

Косовскa Одисеa

Културно-Информативен Центар – Скопје,организира Промоција на книгата “Беким Фехмиу –Косовскa Одисеa”, од Фахри Муслиу, на ден 4.10.2018г. – Салон 19:19, почеток во 14:00 часот.
Книгата ќе ја промовираат,Ќани Нухиу и авторот.

Similar Posts