Концерт на тенорот Мустафа Имери – Таfa & Friends

КИЦ – Скопје ве поканува на концертот на тенорот Мустафа Имери – Таfa & Friends, кој ќе се одржи на 04.12.2019 год., во камерната сала на Филхармонија на Република Северна Македонија. Ќе учествуваат: Мустафа Имери – тенор, Зана Абази Рамадани – сопран, Бесарта Муртезани – сопран, Ева Живковска – сопран, Исмет Вејсели – тенор, камерен оркестар сo диригент Бехар Весели и Охуgen Band.
Картите за овој концерт се гратис и можат да се земат во КИЦ – Скопје. За повеќе информации – 070/727-397.

Similar Posts