|

Концерт на дувачки ансамбл “КОРОНА“ и Триото “АРТЕ ВИВА“, Мустафа Имери-тенор

Културно Информативен Центар – Скопје, ве поканува на концерт на дувачки ансамбл “КОРОНА“ и Триото “АРТЕ ВИВА“, Мустафа Имери-тенор,кои ќе се одржи на 24 јуни, 2015 година, во Плоштадот “Скендербег”, во Старата Скопска чаршија, со почеток во 22 : 00 часот. Концертот е во склоп на циклусот “ДОАЃАМЕ…..“.

Културно Информативен Центар – Скопје, ве поканува на концерт на дувачки ансамбл “КОРОНА“ и Триото “АРТЕ ВИВА“, Мустафа Имери-тенор,кои ќе се одржи на 24 јуни, 2015 година, во Плоштадот “Скендербег”, во Старата Скопска чаршија, со почеток во 22 : 00 часот.
Концертот е во склоп на циклусот “ДОАЃАМЕ…..“.

Similar Posts