|

КОНЦЕРТ МАКЕДОНСКО- АЛБАНСКА ВЕЧЕР

КОНЦЕРТ МАКЕДОНСКО- АЛБАНСКА ВЕЧЕР Јета Старова Мехмети-флејта Ермањ Мехмети-виолина 23(среда).12.2015 Салон 19:19 Почеток во 20:00часот

КОНЦЕРТ

МАКЕДОНСКО- АЛБАНСКА ВЕЧЕР

Јета Старова Мехмети-флејта
Ермањ Мехмети-виолина

23(среда).12.2015 Салон 19:19 Почеток во 20:00часот

Similar Posts