|

Концерт“ПИРОЛО“

Културно Информативен Центар – Скопје ве поканува на Камерен концерт на оркестарот “ПИРОЛО“, Ѓаковица.

Концертот ќе се одржи на 21.09.2018, во 18:00 ч. во Саллон 19:19, КИЦ – Скопје

Similar Posts