КОНКУРС

КОНКУРС

Културно Информативен Центар – Скопје ги повикува изведувачите да конкурираат за проектот “Сите заедно, за сите поубаво”, кој ќе се одржи во Скопје, до крајот на 2019 година.
Заинтересираните страни треба да испратат кратка биографија, опис на проектот, програма и групи/изведувачи кои ќе учествуваат.
Kонкурсот ќе трае до 21.10.2019
маил: kic.muzickisektor@gmail.com
тел: 070/727 – 397

Similar Posts