КОНКУРС

Културно Информативен Центар – Скопје ги повикува сите изведувачи од различни жанрови(освен тие од класичната музика) да конкурираат за проектот “СИТЕ ЗАЕДНО, ЗА СИТЕ ПОУБАВО”.

Конкурсот ќе трае до 20.04.2021 година.

Заинтересираните страни треба да испратат кратка биографија, опис и програма на проектот.

Сeкој концерт ќе се реализира почитувајќи ги мерките и препораките за заштита од корона вирусот.

Со почит, КИЦ – Скопје
e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Поврзани написи