КОНКУРС

Културно Информативен Центар – Скопје ги повикува изведувачите да конкурираат за проектот “ЗЛАТНИ ПЕСНИ” (зачувување на албанската староградска песна).

Конкурсот ќе трае до 07.04.2021 година.

Заинтересираните страни треба да испратат кратка биографија, опис и програма на проектот.

Сeкој концерт ќе се реализира почитувајќи ги мерките и препораките за заштита од корона вирусот.

Со почит, КИЦ – Скопје
e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Поврзани написи