КОНКУРС ЗВУЦИТЕ НА ЧАРШИЈАТА

Културно Информативен Центар – Скопје ги повикува сите уметници од различни области да конкурираат за манифестацијата “ЗВУЦИТЕ НА ЧАРШИЈАТА“ 2020 година. Конкурсот ќе трае до 15 август 2020 година.Заинтересираните страни треба да испратат кратка биографија, опис на проектот, програма која ќе ја изведуваат, слики кои ќе бидат изложени,фотографии, литературни дела…Kонцертите и настаните ќе се реализираaт почитувајќи ги мерките и препораките за заштита од корона вирусот.Со почит, КИЦ – Скопјеe-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Similar Posts