КОНКУРС – СИТЕ ЗАЕДНО, ЗА СИТЕ ПОУБАВО

Културно Информативен Центар – Скопје ги повикува сите изведувачи да конкурираат за проектот “СИТЕ ЗАЕДНО, ЗА СИТЕ ПОУБАВО”.Конкурсот ќе трае до 15 август 2020 година.Заинтересираните страни треба да испратат кратка биографија, опис на проектот и програма која ќе ја изведуваат.Сeкој концерт ќе се реализира почитувајќи ги мерките и препораките за заштита од корона вирусот.Со почит, КИЦ – Скопјеe-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Similar Posts