КОНКУРС-“СКОПЈЕ ЧИТА”

КОНКУРС

Културно Информативен Центар – Скопје ги повикува писателите (без оглед на возраста) да конкурираат за традиционалната манифестација “СКОПЈЕ ЧИТА”, која по четврти пат се одржува во Скопје.

Изборот на авторите ќе го направи комисија формирана од Културно Информативниот Центар Скопје и Град Скопје.

Заинтересираните треба да испратат кратка биографија и копија од романот или книжевните дела vo e-mail adresa:emcemihajlova@yahoo.com do 30 април 2019

Со почит,

КИЦ – Скопје

Similar Posts