|

Кога една „Солза„ ќе остави „Сентиментални отпечатоци на едно време“ од Марија Јанчевска

Културно-Информативен Центар – Скопје, има особена чест и задоволство да ве покани на настанот – Кога една „Солза„ ќе остави Сентиментални отпечатоци на едно време“, од Марија Јанчевска, на ден 21.11.2018година, во Салон 19:19, со почеток во 19:19 часот.
Марија Јанчевска е 13 годишно многу талентирано девојче кое во својот опус ги има издадено овие две книги поезија ,а воедно е активна во музиката , глумата и слично.На литературната промоција ќе испее и својата песна од најновото Златно славејче. Гости ќе бидат нејзини соученички кои ќе читаат нејзини песни.
Промотор,мр. -Татјана Гогоска, водител Дарко Богоески

Similar Posts