|

”Книга за Анте”од Кристина Николовска

Културно-Информативен Центар-организира Промоција на книгата ”Книга за Анте”од Кристина Николовска,на ден,16.05.2019г. –Салон 19:19, почеток во 19:19часот.
Книгата ќе ја промовираат,проф.др.Венко Андоновски и проф.др.Весна Мојсова Чепишевска,музичка изведба Глигор Гелебешев-клавир, Филип Божиновски- хармоника,водител на вечерта Дејан Лилиќ-артист.

Similar Posts