QIK – Shkup si aktivitet të rradhës realizoi projektin “Talentët e rinjë”

QIK – Shkup si aktivitet të rradhës realizoi projektin “Talentët e rinjë”, me datë 21.12.2020, në sallonin 19:19.Në koncert pjesëmarrës ishin nxënës së shkollës së ulët dhe të mesme të muzikës “Ilija Nikollovski – Lluj”.

Поврзани написи