КИЦ Скопје ги повикува сите изведувачи да конкурираат за проектот “ДОАЃАМЕ”

КОНКУРСКултурно Информативен Центар – Скопје ги повикува сите изведувачи да конкурираат за проектот “ДОАЃАМЕ”.

Конкурсот ќе трае до 24 ноември 2020 година.

Заинтересираните страни треба да испратат кратка биографија, опис на проектот и програма која ќе ја изведуваат.

Сeкој концерт ќе се реализира почитувајќи ги мерките и препораките за заштита од корона вирусот.Со почит, КИЦ – Скопје

e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Similar Posts